Coast2Coast Jylland DGI Hærvejsløbet

Coast2Coast Jylland indgår samarbejde med Hærvejsløbet

Pressemeddelelse

COAST2COAST Jylland indgår samarbejde med Hærvejsløbet

Coast2Coast Jylland har haft super succes med tilmeldingerne og er snart udsolgt. Hærvejsløbet er så småt på vej til at blive et af danmarks største og mest kendte cykelløb. De to løb har ruter på hver deres klassiske distance i jylland – Hærvejsløbet fra syd til nord og Coast2Coast Jylland fra øst til vest, derfor var det oplagt at hjælpe hinanden. Hos Coast2Coast Jylland er vi rigtig glade for at det nu er faldet på plads så vi i 2016  indgår et samarbejde med Hærvejsløbet for at indhente erfaringer og inspiration.

Coast2Coast Jylland er vist forskelligt fra Hærvejsløbet, men der er nogle centrale punkter, hvor vi kan se, at vi kan hente inspiration fra hinanden og erfaringsudveksle,” siger løbsleder for Hærvejsløbet, Magnus Korsgaard Nielsen.
Foreninger i fokus

Både Hærvejsløbet og Coast2CoastJylland engagerer lokale foreninger langs ruterne til gavn for de lokale foreninger og cykelsporten. Her har de to løb samme værdisæt, hvilket gjorde et samarbejde oplagt.

Vi glæder os til samarbejdet med Coast2CoastJylland. Vi har matchende værdigrundlag om at udvikle både cykelløb og lokalt foreningsliv gennem vores events,” siger Magnus Korsgaard Nielsen.

Løbsleder for COAST2COAST Jylland, den tidligere professionelle cykelrytter Allan Johansen, ser også frem til at erfaringsudveksle med arrangørerne bag Hærvejsløbet.

Vi er et nyt løb og en lille organisation. Derfor er det naturligvis spændende, at DGI ønsker at samarbejde med os. Forhåbentlig kan vi sammen være med til at udvikle de to løb til nogle danske klassikere,” siger han.

Frem mod de to løb i 2016 bliver samarbejdsfladerne hovedsagligt erfaringsudveksling og markedsføring, mens der frem mod 2017 planlægges udvidede tiltag, der kan binde de to løb tættere sammen.

For yderligere oplysninger

Magnus Korsgaard Nielsen
Løbsleder
Hærvejsløbet
DGI Midtjylland
Tlf. 30 50 00 04

Uggi Kaldan
Presse
Coast2Coast Jylland
AltomCykling.dk
Tlf: 23 49 19 39

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *